Hva gjør vi?

Vi gir deg et abonnement på bilde- og filmproduksjon

Bilder og video er effektfullt i din markedsføring på nett. Men mer enn bilder og film, handler det om å fortelle en historie. Det kan være tidkrevende og vanskelig. Og det er dyrt å ha en egen ansatt som gjør denne jobben. En ansatt som kanskje har andre oppgaver og mangler kompetansen.

Vi har denne kompetansen og opererer som din deltidsansatt. Med “white label” medieproduksjon mener vi at vi gjør jobben for deg, men det fremstår som det er laget av dere. Slik at dere kan konsentrere dere om kjerneverdiene og driften av selskapet

Vi gjør det vi kan best slik at du kan gjøre det du kan best!

hvorfor bruke videoassist?

Ikke bruk alle pengene på et kort

Istedenfor å bruke tradisjonelle reklamekanaler kan du nå langt med å bygge en egen kanal til dine kunder med engasjerende innhold og profesjonelle presentasjoner.

Vi opererer med fastpris. Slik at du har kontroll på dine kostnader. Vi hjelper deg med både produksjon og distribusjon. Eller bare produksjon av materiale dersom du liker å ha kontrollen selv.

VideoAssist har erfaring fra sport og underholdning, noe som gjør at vi vet hva som engasjerer, hva folk bryr seg om og hvordan budskapet skal formes for å nå flest mulig

holder det ikke å lage en film?

holder det ikke å lage en film?

Mange har opplevd å lage en dyr film som fort havner ned i ferden og ikke fikk så mange views som en ønsket. Vi hjelper deg å bygge en kanal både for dine faste kunder, men også nye kunder som kan bli interessert i hva du har å si.

Holder det ikke å bare lage en film? På 80-tallet fans bare NRK og de kringkastet kun på kveldstid. Nå må tv-kanalene lage innhold konstant, og det må du også. Slik skaper du en kanal til dine kunder og vinner over algoritmene.

Hvilke kanaler lager vi innhold til?

Hvilke kanaler lager vi innhold til?

De kanalene som er relevant for deg

Vi lager innhold til Facebook, Instagram, TikTok, Stories, Youtube, LinkedIn og alt som måtte være relevant for deg.

Forskjellige kanaler har forskjellig format og virkemåte. Og det endrer seg stadig. Vi har oversikten og analyserer konstant hva som fungerer og hva som ikke fungerer